Reklama

Agresivita dnešních důchodců

xxcd (Út, 31. 10. 2006 - 14:10)

Milý Honzíku ... Vážně je mi z Tvého psychologování zle ... Proč už konečně nezačneš řešit něco k tématu a stále dokola tady mluvíš o Gypsim a následně o mě !? Mám pocit, že sem chodíš jen kvůli tomu, aby sis tady hrál na nějakého soudce a ukazoval (dokazoval) sobě a druhým, že Ty jsi "IN" a "Cool" ... Povím Ti, že dle mě si nepřímo říkáš o to, aby někdo po Tobě vyjel a Ty pak svými chytrými závěry + tahání ostatních do tohoto psychologování proti právě i mě ukazoval svou hezkou, uhlazenou tvář s očekáváním, že Ti tady někdo snad padne k nohám a ocení Tvou "lidskost" ... Kdyby Ti šlo o víc, tak přezdívku Gypsi, nebo i mou nezmiňuješ a diskutuješ ... Jenže to tady na diskusi bez hloupých řečí a stálých narážek pořád dokola dokáže málokdo. Ty už jsi svou šanci jaxi propásl a stále dokola tady ukazuješ své "Já" ... Přestaň napadat a nebudeš napadán ... Začni konečně diskutovat, protože Ti to pořád stále nejde a já Ti to nechci připomínat.

Gypsi (Út, 31. 10. 2006 - 14:10)

Je neskutečné, že člověk, který vítězí nad důchodci svoji kravatou, řevem a nadávkami, chce mravokárně poučovat jiné.
Probere, od tebe je to nestydatost nejvyššího stupně. Kdybych já zvítězil nad důchodcem tvým stylem, považoval bych to za Pyrrhovo vítězství a nijak bych se s ním nechlubil. To ty zas ano, a na závěr jsi ho svými slovy počastoval touto přednáškou: "Poté, co jsem zaplatil jsem se na něj ještě obrátil a počastoval jej krátkou přednáškou o patologické sortě agresívních důchodců rekrutujících se z komunistů a estébáků." Pokud ses planě nevytahoval, jsi stejný paplb jako tvůj kamarád Jeník.
Podle mých slov jsi ho nepočastoval přednáškou, ale urážkami a ještě to hrdě roztrubuješ. Nepřipadáš si trapně? Že se ptám, co? Určitě nepřipadáš. Tys ta potrefená husa osobně tím, jaký jsi spratek.
Jediné co si napsal správně je: "Holt nějaké svoje důvody má". Vypsal jsem je výše, ubožáku. K blbískům typu Honzy a anonymům se nevyjadřuji, bylo by škoda klávesnice.

Honza (Út, 31. 10. 2006 - 13:10)

Četl jsem si, to co tu psal včera Gypsi a opravdu nemá cenu se s ním dohadovat a vůbec už mu něco vysvětlovat a chtít se obhajovat, stejně si bude myslet co chce a to je jeho právo.
Jen kdyby přitom neplival tak daleko kolem sebe, ale asi to potřebuje k jeho životu.

No a xxcd, to je asi jeho brácha, nebo to jen tak vypadá????
Probere, no tak jak se tu oba prezentují, tak to vypadá, jako by to byli staří a nemocní lidé.
Jinak aspoň Gypsi říká, že je mu přes padesát a to já se zase po padesátce necítím být stár a možná proto jsem pro ně ten mladej,chi.
Ale, jestli to co tu předvádějí, tu slovní přestřelku až do noci a baví je to, tak to nesvědčí o zdravém rozumu a Inteligence, ta se nemusí vždy poznat podle vzdělání a titulů.
Znám spoustu učených a vzdělaných lidí a jaké jsou to, s prominutím HOVADA v normálním životě, tak k čemu je jim ta škola.
Tady u těch lidí je to zřejmě něco podobného.
Ale jinak s Tebou Probere souhlasím plně.

Aničko, že ti stojí za to, se s ním zahazovat, nemá to přece žádný smysl, nevšímej si toho, jako by tu nebyl, on jinak přemýšlet nebude, nemůže.

Docela je mi těchto lidí líto, ale hlavně lidí, kteří s nimi musí být v kontaktu fyzicky, tady je to jen přes chat a je to někdy taky síla, co z nic vypadne.
Už vidím, jak zase, až se dostanou večer k netu, tak začnou sršet oheň a síru, jen ať, já na ně taky SÍRU.

Blanka (Út, 31. 10. 2006 - 13:10)

Také jsem si říkala,že už do této diskuse nebudu nic psát,protože se to zvrhlo do agresivního osočování.U důchodců by člověk spíš hledal porozumění,zastání,pochopení,životní vyrovnanost,která by byla příkladem mladým.Ale to jsem se z reality života dostala do pohádky.Jak tam někdo psal,že "staří spratci"vychovali"mladé spratky",tak to napsal správně.Protože spratek nic jiného vychovat neumí a obě skupiny,staří i mladí to dávají náležitě všem pocítit,jací jsou spratkové.Ještě chci dodat,aby si Anička a všichni slušní pisatelé v této diskusi nenechali zkazit náladu arogantními urážkami od potrefených hus,nechápajících smysl této diskuse.

Návštěvník (Út, 31. 10. 2006 - 12:10)

probere, asi budes mit pravdu, vsechno tomu nasvedcuje.

prober (Út, 31. 10. 2006 - 12:10)

Aničko, myslím že Gypsi je agresivní starý člověk, podobný typ jako ten z tramvaje. Proto bych nepátral proč tě osočuje z blbosti, atd.
Holt nějaké svoje důvody má, stejně jako je má dědek, který tě nakopne v tramvaji.
Můj tip: dělá jim to dobře.
A ještě ke Gypsimu: pročetl jsem si pečlivě Tvé příspěvky (ty opravdu Tvé :) a tvrdím: potrefená husa zakejhala, a pořádně :)

Mája (Út, 31. 10. 2006 - 09:10)

No, když to vyšlo v METRU, není co řešit.

Citace (Út, 31. 10. 2006 - 08:10)

Muži to vědí dávno, ale teď to smějí říci nahlas - ženy jsou....mrzutější než oni. K tomuto závěru dospěl výzkum, který provedla britská Rada pro spaní. Výzkum ukázal, že ženy jsou nejen mrzutější častěji, ale špatná nálada jim také déle vydrží.....
deník METRO, 27.10.2006, str. 1

Anička (Út, 31. 10. 2006 - 08:10)

Gypsi, tvoje myšlenkové pochody prostě nechápu. Tak jsem zřejmě opravdu blbá. Ale jen pro vysvětlení: samozřejmě, že v mých příspěvcích je zloba, to co se stalo mě a i to co poslední dobou vídám okolo mě totiž opravdu štve, což neznamená, že NENAVIDIM všechny staré lidi a zároveň to nevylučuje to, že se k nim i ke svým rodičům chovám uctivě. Nikdy jsem neřekla, že je miluju a jsem milosrdná, ale zkrátka se jen chovám slušně, to je vše. A místo toho, abych se někde v MHD se starou a zákeřnou důchodkyní dohadovala, tak jsem si to naštvání vyplivla sem na internet. No a co? Pokud ti diskuze připadá hloupá stejně jako já, tak tě snad nikdo nenutil to tu číst a přispívat sem. Teď už je to tu stejně o něčem jiném, takže končím, měj se krásně a až se potkáme v MHD mileráda tě pustím sednout:)

Zlej Dědek (Út, 31. 10. 2006 - 01:10)

Jdu chrápat, čau

Zlej Dědek (Út, 31. 10. 2006 - 01:10)

Proč mám nesmysli špatné, když dobré jsou i nesmysly

xxcd (Út, 31. 10. 2006 - 00:10)

Nejde Ti o nic, tak ode mě nic nečekej :)

Zlej Dědek (Út, 31. 10. 2006 - 00:10)

Jseš normální srab a baba a pak jsi tu odpoledne dělal hrdinu a najednou si nějak chcípnul, co je to s tebou, co teda vlastně jsi, už si tě vůbec nebudu vážit

xxcd (Út, 31. 10. 2006 - 00:10)

... nesmysly ve slově nesmysl máš Ty ...

Zlej ddek (Út, 31. 10. 2006 - 00:10)

Tak starče zase kecáš nesmysli, jseš už děděk a to dosti starej a nekecej nesmysli, na to ti neskočím, ukaž se jak to umíš rozbalit, nebo se stydíš, tyyyyy??????? Tak to není xxcd,to je plagiát

xxcd (Út, 31. 10. 2006 - 00:10)

Dobrou noc dědo ... dochází Ti styl, argumenty a smysl Ti někde vypadl ... Vítej v tématu, které pojednává o agresivních důchodcích, jako jsi Ty ... Nebo spíš by mělo pojednávat :-)

Zlej dědek (Út, 31. 10. 2006 - 00:10)

Ale to je jen přetvářka, to už všichni známe, tak jak tě tu teď poslouchám, tak to nejsi vůbec ty, ten bijec, vzhůru do blbců

Důchodkyně (Út, 31. 10. 2006 - 00:10)

Dědku sprosťáku!

Zlej Dědek (Út, 31. 10. 2006 - 00:10)

A nespi kurva, koukej se sem vrátit a konečně se ukaž, jseš zakřiknutej školáček, přichycenej při masturbaci

xxcd (Út, 31. 10. 2006 - 00:10)

No to spíš Ty ... Máš to i určitým způsobem projeveno v přezdívce !!! Znáš to přísloví: "Kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp ??" ... (smát se Ti ale nebudu) ... Tak tedy: veselý = mladý ... P.S.: Já jsem veselý i mladý ...

Reklama

Přidat komentář